Suorien lähetysten tekniikan testaaminen

Suorat lähetykset välilehden alta löytyy kaksi kanavaa, joiden kautta 5.8. pyritään lähettämään kisojen suorituksia suorina lähetyksinä. Jo ennakkoon kanavat saattavat olla auki kisojen tekniikkaa testattaessa. Lounaisen alueen 19-vuotiaiden aluemestaruuskisoisa Huittisista saattaa tulla koelähetyksia 1.8. sekä lauantaina 3.8. Satakunnan piiriviesteistä Sastamalasta.

Osa suorana lähetetyistä suorituksista jää erillisinä videoina talteen kanavan omalle sivulle Ustream-palvelussa. Sivulta http://www.ustream.tv/channel/voimalainen on siis mahdollista katsoa suorituksia myös kisojen jälkeen.

Kisoissa käytettävät tekniikat ovat vasta testauksessa, joten suorat lähetykset tulevat todennäköisesti pätkimään melko paljon, mutta toivottavasti kanavalle saadaan talteen myös kelvollisia videoita.

Julkaistu kohteessa Yleinen